ISO 22000 HACCP ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
|
Απαραίτητο για την
ασφάλεια, την πιστοποίηση και την εξέλιξη
κάθε επιχείρησης!
- Καταγραφή των
διαγραμμάτων ροής των προϊόντων.
- Εκπόνηση και
εγκατάσταση μελέτης HACCP/ ISO για όλα
τα προϊόντα.
- Εκπαίδευση του
προσωπικού με μορφή σεμιναρίων ΕΦΕΤ.
- Παρουσία
Συμβούλου κατά την Πιστοποίηση.
- Εξασφάλιση της
ορθής πρακτικής στην διαχείριση των
τροφίμων και στην επιχείρηση.
- Επιδιαιτησία σε
ελέγχους από αρμόδιους ελεγκτικούς
φορείς.
|
|
Δείτε πως κάθε προϊόν και υπηρεσία στην
καθημερινή μας ζωή μεταφράζεται σε ISO πρότυπο.. |
|
|