Χημικός έλεγχος για προσδιορισμό νοθείας στο γάλα με την μέθοδο ELISA.
Οι νοθείες που παρατηρούνται συνήθως στο γάλα
είναι οι προσμίξεις γάλακτος διαφορετικής ζωικής προέλευσης,
η αραίωση του γάλακτος με νερό, η χρήση σκόνης γάλακτος και
σπανιότερα η χρήση κάποιων βλαβερών ουσιών όπως απορρυπαντικά, καυστική σόδα, μελαμίνη κ.ά.
- Εφαρμογή μεθόδου ELISA για τον προσδιορισμό της νοθείας
του πρόβειου και αίγειου γάλακτος με αγελαδινό γάλα.
- Ποσοτικός προσδιορισμός αίγειου σε πρόβειο με τη μέθοδο
ELISA.
..δείτε αναλυτική περιγραφή παρακάτω.
Τιμή WEB:📞
Καλέστε μας για διαθεσιμότητα.
Περιγραφή
Νομοθεσία
Δειγματοληψία
Στην τιμή συμπεριλαμβάνoνται το ΦΠΑ και η μεταφορά του δείγματος με κούριερ μέχρι το χημείο (έως 2 κιλά).